Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
AXA Blog

Ailece İzleyebileceğiniz En Güzel Filmler

17.11.2018 / Son Güncelleme: 22.08.2022

The Goonies (1985)

Bir hazine haritasının peşine düşen bir grup çocuğun hikâyesinin anlatıldığı bu film, 80’li yılların filmlerinin kendine has o masalsı atmosferini içeriyor. Yapımcılar arasında Steven Spielberg gibi isimleri de görebilmek mümkün. Özellikle 10 yaş ve üzeri çocuklar için uygun.

Jumanji (1995)

Robin Williams’ın başrolde olduğu film, yurtdışında popüler bir board oyunu olan Jumanji’nin “gerçeğe dönmüş” halini konu alıyor. Bir grup çocuk, canlanmış bir Jumanji tahtası üzerinde ilerleyerek, oyunun içine sıkışıp kalmış Williams’ı kurtarmaya çalışıyor. Özel efektleri ile dikkat çeken film, her yaş grubu için uygun.

Karate Kid (1984)

Şu anda ebeveyn olan her yetişkinin hatıralarında özel bir yere sahip olan Karate Kid filmini “cilala, parlat” cümlesiyle hatırlıyor olabilirsiniz. Bir grup zorba tarafında taciz edilen Danny, üstat Miyagi’nin yardımıyla hem karate öğreniyor ve hem de hayatı keşfediyor. 12 yaş ve üzeri çocuklar için tavsiye ediyoruz.

Matilda (1996)

Roald Dahl’ın aynı isimli kitabından uyarlanan Matilda, Danny de Vito tarafından yönetilmiş. De Vito, filmde de rol alıyor. Matilda isimli küçük bir kızım maceralarını anlatan film, çocukların eğitimleri için hem kitapların hem de cesaretin gerekli olduğu mesajını veriyor. Her yaş grubu için uygun.

Frozen (2013)

Son yılların en beğenilen animasyon filmlerinden biri olan Frozen aynı zamanda bir müzikal ve bilinen bir çocuk masalından uyarlanmış. Renkli karakterlere, basit ancak akıcı bir hikâyeye ve birbirinden güzel şarkılara sahip olan filmi her yaş grubu rahatlıkla izleyebilir.

Size Nasıl Yardımcı Olabilirim
Destek İkonu