AXA VE UNICEF SURİYELİ ÇOCUKLAR İÇİN ELELE

25.04.2016
AXA, UNICEF Türkiye işbirliği ile Suriyeli çocukların eğitimini desteklemek ve katkıda bulunmak amacıyla projeye destek veriyor.

Suriye’de yaşanan krizin çocuklar üzerindeki olumsuz etkisini en aza indirmek için çalışmalar yapan UNICEF Türkiye; çocukların eğitim, sağlık, korunma, beslenme gibi temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla çeşitli projeler hayata geçiriyor. UNICEF Türkiye Ulusal Komitesi, eğitim alanında Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği halinde çalışmalarını sürdürüyor.
Bu yaklaşıma destek veren AXA SİGORTA, aktardığı fon ile Suriyeli çocukların yanı sıra Türkiye’deki okullarda eğitim gören tüm çocukların faydalanabileceği bir imkan yaratmayı hedefliyor.

AXA SİGORTA CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi Guillaume Lejeune konuyla ilgili yaptığı açıklamada, AXA’nın eğitim kalitesinin artırılması amacıyla aktarılan 40.000 EUR’luk fon ile Suriyeli çocukların eğitim ihtiyaçları için katkıda bulunmayı hedeflediğini belirtti. Lejeune, AXA SİGORTA olarak, kurumsal sosyal sorumluluk faaliyetlerinin kendileri için büyük önem taşıdığını, eğitime öncelik verdiklerini ve sigorta sektöründe sosyal sorumluluk bilincini yaşatan ve uygulayan öncü şirket olmaya devam edeceklerini ifade etti.