AXA SİGORTA'ya Hoş Geldiniz0850 250 99 99

Telefon EN
3.4.2015

AXA SİGORTA TRABZON’DA YENİ TEMSİLCİLİĞİNİ AÇTI

Türkiye genelinde 9 Bölge Müdürlüğü, Erzurum ve Denizli’de 2 Bölge Temsilciliği, Kuzey Kıbrıs’ta bir şube ile hizmet veren AXA SİGORTA Trabzon’da yeni bir temsilcilik açtı. Şirket, Trabzon Temsilciliği ile temsilcilik sayısını üçe çıkarırken tüm illerdeki konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Temsilciliğin açılışı,

2.4.2015

AXA SİGORTA “ETİKA 2014 TÜRKİYE’NİN EN ETİK ŞİRKETLERİ” ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

AXA SİGORTA Etik Değerler Merkezi (EDMER) tarafından etik ve iş ahlakı farkındalığı yaratmak, etik bilincini yaygınlaştırmak ve gençlere örnek olacak şirket ve yöneticileri ödüllendirmek amacıyla verilen “ETİKA 2014 Türkiye’nin En Etik Şirketleri” ödülünü bu yıl ikinci kez almaya layık bulundu.

18.3.2015

AXA SİGORTA “AXA DİGİTEAM” İLE DİJİTALLEŞMEYE DEVAM EDİYOR

Gündelik hayatlarımızın bir parçası olan dijital devrim, AXA SİGORTA’da her alanda yer almaya devam ediyor. AXA SİGORTA satış temsilcilerine verdiği iPad’ler ile çalışanlarının uygulamalara, sistemlere ve tüm raporlara anlık olarak ulaşabilmelerini sağlıyor. Şirket, oluşturduğu “AXA Digiteam” temasıyla dijital dünyanın avantajlarından artık tüm satış ekibinin de sonuna kadar yararlanmasını

6.3.2015

AXA SİGORTA’DAN “AXA ACENTEM” MOBİL UYGULAMASI

AXA SİGORTA sektöre yenilikler getirmeye devam ediyor. Mobil uygulama alanında uzun zamandır önemli adımlar atan şirket, AXA Acentem mobil uygulaması ile acentelerin kendi portföylerini mobil cihazlarından takip edebilmelerini sağlıyor.

6.3.2015

KARİYER.NET İNSANA SAYGI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Türkiye’nin en büyük İnsan Kaynakları platformu Kariyer.net tarafından her yıl geleneksel olarak özenli çalışmaları öne çıkarmak ve kamuoyu ile paylaşmak amacıyla düzenlenen İnsana Saygı Ödülleri, 2015 İnsan Kaynakları Zirvesi kapsamında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.